es ca
900 929 000 (Gratuït)
610 747 474

Evita els riscos, garanteix la qualitat dels teus processos

 

L'Anàlisi de Perills i Punts Crítics de Control (APPCC) es tracta d'un sistema de bones pràctiques d'higiene, d'un sistema de prevenció de la contaminació (física, química i biològica) dels aliments, i d'un sistema documental d'autocontrol marcat per la llei (Reial decret 2207/95, de les normes d'higiene relatives als productes alimentaris). Per això tots els establiments en què es manipulin aliments (granges, empreses alimentàries, bars, restaurants, etc..) han de disposar d'un sistema d'autocontrol i prevenció de la contaminació en aquest procés de manipulació.

El nostre equip tècnic analitza, avalua i planifica les diferents mesures a tenir en compte per garantir que la seva empresa implementi correctament el procés de manipulació de productes i aliments.

 

 

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies