es ca
900 929 000 (Gratuït)
  

Col·laboradors comercials de SPASS Prevenció i Salut

 

A SPASS el col·laborador és valorat com un dels pilars més significatius i convenients per al bon desenvolupament -a més d'entendre l'activitat- amb els clients, així com per a l'ampliació de l'entitat.

 

SPASS, companya líder del sector i acreditada degudament per a les seves funcions, cerca:

  • Col·laboradors a assessories, gestories, entre d'altres.
  • Comercials emprenedors amb ànim d'avenç i progrés.
  • Col·laboradors amb cartera o contactes propis que tinguin formació a l'àrea de gestió empresarial i que siguin capaços de valorar el potencial de la nostra estructura i gestió.
  • Representants que vulguin ampliar la seva xarxa de productes.
  • I fins i tot, a Serveis de Prevenció que precisin suport o requereixin arribar a un acord de societats o de serveis.

 

SPASS facilitarà al col·laborador els elements necessaris per a la mediació amb els seus clients facilitant-li assessorament, formació i fins i tot mitjans sense compromís, i amb opció de negociar, previ contacte d'intencions i pacte de liquidacions. Disposaran en qualsevol moment de suport comercial per part de l'empresa quan ho requereixi.

 

Cada col·laborador disposarà, com a mínim, d'un interlocutor directe de la pròpia entitat SPASS disponible diàriament si és necessari.

 

SPASS disposa de les aplicacions necessàries i avançades per entrar al mercat sense problemes perquè en aquests temps d'incertesa no perdi temps -ni diners- el col·laborador ni el client.

 

La confiança del col·laborador de SPASS també és premiada amb el bon servei als seus clients derivat de l'estructura de l'entitat a la que pot accedir i conèixer personalment.

 

La col·laboració, sense cap tipus de pressió ni de mínim, permet la possibilitat de treballar des de la nostra web per a la seva comoditat. 

 

Mitjançant la intranet del col·laborador pot accedir a la:

  • Gestió de les seves liquidacions.
  • Comunicació directa amb Administració de SPASS per aclariments.
  • Estat de pagament dels seus associats.
  • Actualitzacions de dades.
  • Catàleg de regals per a la xarxa de mediació.

 

Informi's sense compromís sobre el nostre sistema de col·laboració -que ens beneficia a tots- al telèfon d'atenció 900 929 000

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si desitja continuar navegant cal que accepti prèviament la nostra política de cookies. Més informació en política de cookies