es ca
900 929 000 (Gratuït)
610 747 474

PROTECCIÓ DE DADES (LOPD) / LSSI-CE

 

A SPASS adaptem a la seva empresa a la LOPD* (Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal), així com a la LSSI-CE (Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic).

 

Ambdues lleis són d’obligat compliment per a totes les empreses que tractin dades de caràcter personal i/o promoguin la seva activitat per mitjans electrònics perseguint una finalitat econòmica.

 

L’incompliment de les exigències previstes en aquestes normatives pot donar lloc a diverses infraccions tipificades com a lleus, greus i molt greus on l’empresari podrà ser sancionat amb un import de fins a 600.000 euros.

 

*A partir del 25 de maig de 2018 serà de plena aplicació el nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), que comportarà un seguit de canvis que des de SPASS estem treballant per oferir-li a vostè un servei complet d'acord amb el nou canvi normatiu.

 

 

 

Completa el formulari i contactarem amb tú de forma inmediata
* Camps obligatoris
PROTECCIÓ DE DADES (LOPD) / LSSI-CE
Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies