es ca

Evita els riscos, garanteix la qualitat dels teus processos

 

L'Anàlisi de Perills i Punts Crítics de Control (APPCC) es tracta d'un sistema de bones pràctiques d'higiene, d'un sistema de prevenció de la contaminació (física, química i biològica) dels aliments, i d'un sistema documental d'autocontrol marcat per la llei (Reial decret 2207/95, de les normes d'higiene relatives als productes alimentaris). Per això tots els establiments en què es manipulin aliments (granges, empreses alimentàries, bars, restaurants, etc..) han de disposar d'un sistema d'autocontrol i prevenció de la contaminació en aquest procés de manipulació.

El nostre equip tècnic analitza, avalua i planifica les diferents mesures a tenir en compte per garantir que la seva empresa implementi correctament el procés de manipulació de productes i aliments.

 

 

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si desitja continuar navegant cal que accepti prèviament la nostra política de cookies. Més informació en política de cookies