es ca
900 929 000 (Gratuït)
  

Spass Prevenció i Salut

 

SPASS és un equip mèdic i tècnic d'unes 100 persones que va iniciar la seva activitat a l'àmbit de la prevenció de Riscos Laborals l'any 2000. Actualment disposa d'una xarxa de centres propis cadascun amb servei tècnic, servei d'assessorament comercial, sales de formació i consultoris mèdics.

 

L'activitat principal de SPASS és la prevenció de Riscos Laborals la qual inclou la medicina del treball, a més d'altres serveis derivats d'aquest sector -tals com formacions, proves mèdiques específiques, estudis higiènics, entre d'altres- perquè el client sigui atès completament.

 

El nostre equip està constituït per especialistes amb experiència a la seva àrea i coordinats de manera que la persona-empresa a la que s'adreci disposi d'un servei complet i amb seguiment.

 

SPASS disposa de totes les acreditacions actualment exigides per la legislació vigent dins aquest sector (àmbit de prevenció de Riscos Laborals, sanitari, formació, entre d'altres) i totes estan a la seva disposició en qualsevol moment que ho desitgi.

 

TOTES LES DELEGACIONS DISPOSEN DE CENTRE MÈDIC.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si desitja continuar navegant cal que accepti prèviament la nostra política de cookies. Més informació en política de cookies