es ca

Spass group

 

SPASS, som un equip de més de 100 professionals que va iniciar la seva activitat a l'àmbit de la Prevenció de Riscos Laborals l'any 2000 i amb el pas del temps, hem anat evolucionant al ritme dels nostres clients i del mercat per oferir una gama de serveis especialitzats.

Tots els nostres serveis es treballen en departaments individualitzats i especialitzats per oferir la major qualitat en el servei.

Actualment, disposem d'una xarxa de centres propis cadascun amb servei tècnic, servei d'assessorament comercial, aules de formació i consultori mèdic, a més, disposem de totes les acreditacions actualment exigides per la legislació vigent dins aquest sector (àmbit de prevenció de Riscos Laborals, sanitari, formació, entre d'altres) i totes estan a la seva disposició en qualsevol moment que ho desitgi.

 

PROPOSTA

SPASS, és una ambiciosa proposta que va dirigida a les empreses per el compliment en matèria de Prevenció de Riscos Laborals, Seguritat i Salut Laboral, Seguretat Industrial, Protecció de dades (RGPD) y Servicios de la Sociedad de la Información y de Comercio Electrónico (LSSI)

 

VALORS

Transparència, Responsabilitat, Competitivitat, Passió i Rendibilitat defineixen la filosofia per la que es guia la nostra organització.

 

 

 

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si desitja continuar navegant cal que accepti prèviament la nostra política de cookies. Més informació en política de cookies