es ca
900 929 000 (Gratuït)

Serveis de gestió i implementació dels certificats ISO per empreses i autònoms

 

Els Sistemes generals de Gestió milloren la imatge de l’empresa, la organització del treball i la metodologia, estandarditza processos i estableixen bases per a la millora continua, provocant l’augment de la confiança dels clients i de la competitivitat de la pròpia empresa.

SPASS té com objectiu dissenyar i implantar Sistemes de Gestió a mida i, també, a tenir cura del seu posterior manteniment, així com a assegurar una formació continua.

ISO 9001

Gràcies a la implantació d’un Sistema de Gestió basat en la norma ISO 9001 “Sistema de Gestió de la Qualitat”, la organització demostra la seva capacitat per a proporcionar de forma coherent productes o serveis que satisfacin els requisits del client, així com dels legals i reglamentaris que siguin d'aplicació.

Entre d'altres avantatges, té la possibilitat de complir amb clients que, cada cop més, requereixen proveïdors certificats, augmentar la possibilitat d’incrementar les seves vendes a la Unió Europea, millorar els sistemes de qualitat propis, així com també la documentació i els proveïdors en quant a desenvolupament amb l'objectiu de generar una major confiança entre els clients.

Aquesta norma internacional promou l’adopció d’un enfocament basat en processos quan es desenvolupa, permetent a la petita i mitjana empresa situar-se a nivell de les més grans, equiparant-se amb aquestes en eficiència proporcionant una igualtat de possibilitats en l’agressiu mercat actual.

ISO 14001

La norma ISO 14001 “Sistemes de Gestió ambiental” especifica els requisits per a la implantació d’un sistema de gestió ambiental. Aquesta norma ha estat desenvolupada per proporcionar una eina pràctica que serveixi d’ajuda per a la implantació d’accions de suport al desenvolupament sostenible.

La ISO 14001 està enfocada a tot tipus d’empreses interessades a assolir un sòlid acompliment ambiental mitjançant el control de les seves activitats, productes i serveis sobre el medi ambient.

Gràcies a la implantació d’un Sistema de Gestió Ambiental segons la norma internacional ISO 14001, la seva organització es posicionarà com a socialment responsable, diferenciant-se de la competència i reforçant, de forma positiva, la seva imatge davant clients i consumidors.

ISO 22000

La ISO 22000 “Sistema de Gestió de la Innocuïtat dels Aliments” és una norma internacional certificable i aplicable a totes les organitzacions relacionades amb qualsevol aspecte de la cadena alimentària, la qual comença en l’agricultor i finalitza en el consumidor, permetent proporcionar productes segurs.

Aquesta norma especifica els requisits per a un Sistema de Seguretat Alimentària, mitjançant la incorporació dels elements de les Bones Pràctiques de Fabricació i el Sistema d’Anàlisis de Perills i Punts de Control Crític (APPCC), juntament amb un Sistema de Gestió basat en la norma ISO 9001, que permet a l’organització demostrar que els productes que subministra compleixen amb els requeriments dels seus clients, així com també dels requisits legals i reglamentaris que els són d’aplicació en temes de seguretat alimentària.

INFORMACIÓ OHSAS

La finalitat de l’especificació OHSAS 18001 “Sistema de Gestió de la Seguretat i Salut en el Treball” consisteix en proporcionar a les organitzacions un model de sistema proactiu per a la gestió de la seguretat i la salut en el lloc de treball, que permeti, per una part, identificar i avaluar els riscos laborals, així com dels requisits legals i d'altres que siguin d’aplicació. Per altra banda, permet definir l’estructura organitzativa, les responsabilitats, les funcions, la planificació de les activitats, els processos i procediments, recursos necessaris, registres, etc, que possibilitin desenvolupar, posar en pràctica, revisar i mantenir un Sistema de Gestió de Seguretat i Salut Laboral.

Cada cop més organitzacions de diferents sectors estan interessades en obtenir i demostrar una sòlida aplicació de la Seguretat i Salut en el Treball (SST) mitjançant el control dels seus riscos, d’acord amb la seva política i objectius de SST. Ho fan en el context d’una legislació cada cop més exigent, del desenvolupament de polítiques econòmiques i d'altres mesures, amb l'objectiu de fomentar les bones pràctiques de SST com a resultat d’una major preocupació de les parts interessades en aquesta matèria.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si desitja continuar navegant cal que accepti prèviament la nostra política de cookies. Més informació en política de cookies