es ca

SPASS Group és una identitat segura de gran potencial de rendibilitat i amb demostrada perspectiva de creixement econòmic.

 

Invertint a SPASS Group vostè disposarà d'una entitat segura, amb gran potencial de rendibilitat i amb una demostrada perspectiva de creixement econòmic continu des de la seva existència.

Aquesta entitat li proporcionarà un increment dels seus ingressos atès que disposarà d'un interès considerablement superior al que li poden oferir altres entitats.

Vostè inverteix d'una manera segura, a més de contribuir en el fet que gràcies a la seva inversió augmenta la salut i benestar de moltes persones.

Aquesta inversió es transformarà, a través del nostre equip, en una protecció de la salut, en un increment de la seguretat de moltes instal·lacions, i a una bona dotació per a la formació del personal. Tot això forma part de l'exigència de la nostra societat motiu pel qual el producte al que inverteix és segur i imperatiu.

Per què SPASS li ofereix un interès superior al de les altres entitats?

Perquè SPASS considera que el benefici de la seva entitat no comença reduint costos en les persones o entitats que inverteixen en la seva entitat sinó a partir d'aquesta inversió.

Quina seguretat ofereix SPASS?

Ofereix la seguretat d'una empresa privada -amb un èxit d'objectius demostrat- i amb un producte segur per a la seva necessitat dirigit per un òrgan directiu unificat.

SPASS no és una empresa de grans dimensions però en el moment actual supera el grau de confiança respecte a altres entitats -fins i tot a dedicades exclusivament al ram financer-.

Quan i com es pot invertir? Quan es torna la quantitat invertida? I els interessos?

Pot invertir quan vulgui i la quantitat que desitgi. Disposarà de la devolució dels seus ingressos o quantitat invertida de manera immediata en qualsevol moment. Els interessos es paguen mensualment o periòdicament quan vostè ho desitgi.

Més raons per invertir en SPASS

 • SPASS Es troba actualment en una situació privilegiada, atès que disposa de la confiança de molts clients al llarg dels anys de servei, d'un equip humà amb experiència -i amb pròpia ambició en el producte- que prima les necessitats dels seus clients i el tracte amb aquests, gràcies a la calidesa i actitud servicial del nostre equip.
 • SPASS disposa d'una estructura fixa i mòbil atractiva molt propera als seus clients.
 • Es disposa del mateix òrgan directiu des dels seus inicis, que és tracta d'un òrgan jove i emprenedor.
 • És una empresa amb un considerable creixement en nombre de clients.
 • És una empresa amb alta rendibilitat perquè, fins i tot en moments de crisi, SPASS s'ha mantingut i ha obert noves delegacions, així com oferint nous productes. És palpable la seva infraestructura amb la seva xarxa de centres i equips mòbils acostant-se cada vegada més als seus clients.
 • És una empresa que treballa per a qualsevol activitat, per a qualsevol sector i per a qualsevol tipus d'empresa -fins i tot Organismes de l'Administració- amb alguns productes que podran ser bonificats pel client.
 • És una empresa que s'adequa per ser competitiva regulant els seus costos d'estructura i el seu preu de servei.
 • És tracta d'un equip i d'un sistema de gestió intern amb personal qualificat, jove i que pensa en el futur.
 • Cada dia les seves infraestructures són de més qualitat, on la innovació és el denominador comú.
 • Compta amb una xarxa d'equip humà proper a qualsevol punt.
 • Proporciona atractius incentius interns que fan fluir un equip viu i dinàmic.
 • Ocupa una posició reconeguda i de lideratge en el seu sector.

 

Envia'ns un correu a dir@spass.es i ens posarem en contacte.

 

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si desitja continuar navegant cal que accepti prèviament la nostra política de cookies. Més informació en política de cookies