es ca
900 929 000 (Gratuït)
610 747 474

Avís legal

 

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSI-CE) a continuació es detallen les dades identificatives de l'empresa: SERVICIO DE PREVENCION AJENO EN SEGURIDAD Y SALUD LABORAL, SLU, B17623182, C/ CERVERI Nº 1 BAIXOS 17001 GIRONA, 900 929 000, dades@spass.es

 

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB

La finalitat d’aquesta web es atendre les seves consultes i peticions.

 

El present avís legal (d'ara endavant, el "Avís Legal") regula l'ús del lloc web: www.spass.es

 

LEGISLACIÓ

Amb caràcter general les relacions entre SERVICIO DE PREVENCION AJENO EN SEGURIDAD Y SALUD LABORAL, SLU amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

 

ÚS I ACCÉS D'USUARIS

L'Usuari queda informat, i accepta, que l'accés a la present web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació comercial amb SERVICIO DE PREVENCION AJENO EN SEGURIDAD Y SALUD LABORAL, SLU o qualsevol de les seves delegacions.

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de SERVICIO DE PREVENCION AJENO EN SEGURIDAD Y SALUD LABORAL, SLU i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni fins i tot citant les fonts, excepte consentiment per escrit de SERVICIO DE PREVENCION AJENO EN SEGURIDAD Y SALUD LABORAL, SLU.

 

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS)

SERVICIO DE PREVENCION AJENO EN SEGURIDAD Y SALUD LABORAL, SLU es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l'accés a aquesta informació a certs usuaris.

SERVICIO DE PREVENCION AJENO EN SEGURIDAD Y SALUD LABORAL, SLU no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per "links" o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de SERVICIO DE PREVENCION AJENO EN SEGURIDAD Y SALUD LABORAL, SLU. La presència de "links" o enllaços a les pàgines web de SERVICIO DE PREVENCION AJENO EN SEGURIDAD Y SALUD LABORAL, SLU té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.

 

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies