es ca
900 929 000 (Gratuït)

Avís legal

 

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSI-CE) a continuació es detallen les dades identificatives de l'empresa: SERVICIO DE PREVENCION AJENO EN SEGURIDAD Y SALUD LABORAL, SLU, B17623182, C/ BONASTRUC DE PORTA 20 17001 GIRONA, 900 929 000, dades@spass.es

 

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB

La finalitat d’aquesta web es atendre les seves consultes i peticions.

 

El present avís legal (d'ara endavant, el "Avís Legal") regula l'ús del lloc web: www.spass.es

 

LEGISLACIÓ

Amb caràcter general les relacions entre SERVICIO DE PREVENCION AJENO EN SEGURIDAD Y SALUD LABORAL, SLU amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

 

ÚS I ACCÉS D'USUARIS

L'Usuari queda informat, i accepta, que l'accés a la present web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació comercial amb SERVICIO DE PREVENCION AJENO EN SEGURIDAD Y SALUD LABORAL, SLU o qualsevol de les seves delegacions.

 

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de SERVICIO DE PREVENCION AJENO EN SEGURIDAD Y SALUD LABORAL, SLU i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni fins i tot citant les fonts, excepte consentiment per escrit de SERVICIO DE PREVENCION AJENO EN SEGURIDAD Y SALUD LABORAL, SLU.

 

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS)

SERVICIO DE PREVENCION AJENO EN SEGURIDAD Y SALUD LABORAL, SLU es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l'accés a aquesta informació a certs usuaris.

SERVICIO DE PREVENCION AJENO EN SEGURIDAD Y SALUD LABORAL, SLU no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per "links" o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de SERVICIO DE PREVENCION AJENO EN SEGURIDAD Y SALUD LABORAL, SLU. La presència de "links" o enllaços a les pàgines web de SERVICIO DE PREVENCION AJENO EN SEGURIDAD Y SALUD LABORAL, SLU té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.

 

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si desitja continuar navegant cal que accepti prèviament la nostra política de cookies. Més informació en política de cookies