es ca
900 929 000 (Gratuït)

Col·laboradors de SPASS group

 

Si ets una gestoria, assessoria o un despatx professional, a SPASS seràs valorat com un dels pilars més significatius i convenients per al bon desenvolupament amb els clients, així com per a l'ampliació de la teva entitat.

 

SPASS facilitarà al col·laborador els elements necessaris per a la mediació amb els seus clients facilitant-li assessorament, formació i fins i tot mitjans sense compromís, i amb opció de negociar, previ contacte d'intencions i pacte de liquidacions. Disposaran en qualsevol moment de suport comercial per part de l'empresa quan ho requereixi.

 

Cada col·laborador disposarà, com a mínim, d'un interlocutor directe de la pròpia entitat SPASS.

 

SPASS disposa de les aplicacions necessàries i avançades per entrar al mercat sense problemes perquè en aquests temps d'incertesa no perdi temps -ni diners- el col·laborador ni el client.

 

La confiança del col·laborador de SPASS també és premiada amb el bon servei als seus clients derivat de l'estructura de l'entitat a la que pot accedir i conèixer personalment.

 

Mitjançant la intranet del col·laborador pot accedir a la:

  • Gestió de les seves liquidacions.
  • Comunicació directa amb el seu interlocutor d'SPASS.
  • Estat de pagament dels seus associats.
  • Actualitzacions de dades.
  • Visites periòdiques del seu interlocutor d'SPASS.

 

Informi's sense compromís sobre el nostre sistema de col·laboració

 

Mail comercial@spass.es 

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si desitja continuar navegant cal que accepti prèviament la nostra política de cookies. Més informació en política de cookies