es ca

Proves mèdiques periòdiques

 

Abans de la incorporació d'un nou treballador i, de manera periòdica d'acord amb la legislació vigent, cal realitzar-li un reconeixement mèdic amb l'objectiu de complementar la Vigilància de la Salut en el seu lloc de treball.

És necessari que la revisió mèdica s'adeqüi al lloc de treball. És per aquest motiu que únicament la revisió mèdica serà vàlida si és efectuada pel personal propi del servei de prevenció que es contracta.

SPASS, amb les seves autoritzacions sanitàries pertinents -tant en personal com en instal·lacions- li ofereix el seu personal qualificat en aquestes funcions per a la realització de les revisions mèdiques necessàries que es complementaran amb la Vigilància de la Salut de la seva empresa. D'aquesta manera es contribueix a evitar malalties profesionals i accidents de treball. D'altra banda, la seva empresa estarà protegida legalment en aquest àmbit.

SPASS pot realitzar aquests reconeixements mèdics a qualsevol dels centres SPASS o mitjançant unitats mòbils que es desplaçaran a la seva empresa (prèvia consulta), adaptant-se a les seves necesitats per a rendibilitzar el seu temps.

És important ressaltar que aquestes revisions mèdiques són indispensables pel desenvolupament de qualsevol activitat.

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si desitja continuar navegant cal que accepti prèviament la nostra política de cookies. Més informació en política de cookies